Prezenta la Conventia Nationala PLUS, Oana Pellea, sustine ca a luat in calcul in ultima perioada sa plece din tara. Totusi este de parere ca Romania merita o soarta mai buna.

"Eu iubesc aceasta tara cum stiu ca o iubiti si dumneavoastra. Cred ca aceasta tara merita o soarta buna. Vreau sa traim cu totii intr-o tara normala, intr-o tara educata, cinstita. Cu cat e misiunea mai impsoibila, cu atat e mai nobila cauza. In perioadele de criza, oamenii insemnati se aduna. As fi putut pleca din tara, dar nu am facut-o. In ultimul timp, m-am gindit ca imi pot lua cainii si mortii si sa plec in alta tara. Am renuntat la idee pentru ca am toate sperantele in dumneavoastra", a declarat Oana Pellea, citata de adevarul.ro.

Fostul premier Dacian Ciolos a fost ales, sambata, presedinte al Partidului Libertate, Unitate si Solidaritate (PLUS), la Conventia Nationala a formatiunii, cu 99,17% de voturi "pentru" si 7 "impotriva".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.