Administratia Nationala de Meteorologie a emis o noua atentionare cod galben de polei si depuneri semnificative de gheata, in vigoare pana duminica dimineata.

Pana duminica la ora 10:00, "in estul, sud-estul si centrul Munteniei, precum si in sudul Moldovei, in special in dupa-amiaza si seara zilei de sambata vor mai fi precipitatii slabe, predominat sub forma de ploaie, ce vor continua sa depuna polei, iar pe tot parcursul intervalului depunerile semnificative de gheata se vor mentine", anunta meteorologii.

Pe langa Capitala, sub cod galben vor fi judetele Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Ialomita si Calarasi.

Informare meteo de vant si depuneri de gheata

Tot pana duminica la ora 10:00, "in regiunile sudice si sud-estice pe spatii relativ extinse vor fi depuneri de gheata, iar trecator si pe arii restranse se vor mai semnala precipitatii slabe, sub forma de ploaie, lapovita si ninsoare.

Precipitatii slabe cantitativ, sub forma de ninsoare, se vor semnala in regiunile nordice si nord-estice, dar mai ales la munte, unde temporar vantul va avea intensificari, indeosebi la altitudini mari, cu viteze la rafala de 60...70 km/h, viscolind si spulberand ninsoarea", se arata in informare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.