Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane prezinta situatia traficului din Romania.

Astfel, din cauza poleiului, traficul rutier pe Autostrada A2 Bucuresti – Constanta este oprit de la kilometrul 10+500 de metri (Bucuresti) pana la kilometrul 106 + 800 de metri (Drajna Noua).

Din pricina poleiului de pe carosabil, circulatia auto pe DN22D este intreupta pe tronsonul kilometric 28 – 55, intre localitatile Horia si Ciucurova, in judetul Tulcea.

In judetul Gorj, din cauza viscolului puternic, traficul rutier este oprit pe DN 67C, intre localitatile Novaci si Ranca, pe tronsonul kilometric 16 - 34+800 de metri.

In judetul Ialomita, din cauza poleiului de pe carosabil, s-a instituit restrictie de tonaj (7,5 tone) pe DN2C, pe tronsonul Amara – limita cu judetul Buzau. Semnalam, de asemenea, ca din acelasi motiv, majoritatea drumurilor judetene sunt impracticabile.

In judetul Buzau, din cauza poleiului de pe carosabil, s-a instituit restrictie de tonaj (7,5 tone) pe DN2B (Buzau – limita cu judetul Braila) si pe DN2C (pe tronsonul Costesti – limita cu judetul Ialomita).

Circulatia feroviara a fost inchisa in aceasta dimineata pe sectia de cale ferata 202, intre localitatile Strambuta (judetul Hunedoara) si Pietrele Albe (judetul Gorj), dupa ce pe gabaritul liniei de cale ferata a cazut grohotis de pe versanti.

Din cauza cetii dense, porturile Midia si Mangalia au fost inchise. Din acelasi motiv, porturile Constanta Nord si Constanta Sud-Agigea sunt deschise, insa doar maritim.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.