Codul portocaliu de polei in judetele din sud estul tarii a creat multe probleme pe drumuri, iar zeci de soferi au fost blocati mai multe ore pe un drum ce leaga orasul Buzau de Braila, iar mai multe masini au derapat in judetul Bihor, informeaza Digi24.

"Freezing rain" sau "ploaie inghetata" este un fenomen meteo care se formeaza atunci cand ploaia intalneste o suprafata foarte rece si ingheata pe loc. Nu conteaza daca vorbim despre metal sau asfalt. Tocmai de aceea, recomandarea este sa fim foarte precauti in perioada urmatoare, daca observam aparitia fenomenului.

Soferii, dar si pietonii trebuie sa fie precauti, mai ales ca medicii au anuntat ca fracturile si entorsele s-au inmultit in aceasta perioada.

Astfel ca, din cauza poleiului peste 70 de galateni au ajuns la spital cu fracturi, luxatii si entorse la maini si picioare. Conform medicilor, numarul celor care au ajuns la spital cu astfel de probleme este de 10 ori mai mare decat intr-o zi obisnuita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.