O fetita in varsta de 7 ani din Iasi a fost violata de un barbat in varsta de 57 de ani, iar o prietena a victimei a fost obligata sa filmeze cu un telefon mobil intreaga scena.

Parintii copilei au aflat despre intamplarea nefericita abia la cateva zile. Se pare ca la inceput, barbatul a incercat sa le cumpere tacerea cu o sticla de vin si abia dupa doua zile tatal a chemat politia, iar suspectul a fost arestat.

Potrivit autoritatilor, abuzurile s-ar fi petrecut toamna trecuta, la inceputul lunii octombrie. Atunci individul ar fi pacalit-o pe copila de 7 ani sa mearga la el acasa, impreuna cu o alta fetita in varsta de 10 ani, si ar fi violat-o pe cea mica.

Fetitei i-a fost rusine si nu a povestit nimic, insa prietena ei i-a marturisit ceea ce s-a intamplat unei surori. Nimeni nu a anuntat politia si abia dupa ce fapta s-a repetat in luna noiembrie, familia a aflat tot, informeaza stirileprotv.ro.

Barbatul a fost retinut la inceputul acestei saptamani iar acum este in arest preventiv.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.