Un barbat in varsta de 33 de ani din Pitesti, eliberat in baza recursului compensatoriu, a fost arestat din nou dupa ce i-a rupt maxilarul unui tanar.

In 2015, agresorul l-a atacat si taiat cu o sabie pe un alt tanar. Dupa scandal, a fugit din tara si pe 8 iulie 2015 a primit un mandat de arestare. Dupa o luna a fost prins la Malmo, in Suedia.

Condamnat de Tribunalul Arges la 5 ani si 10 luni inchisoare pentru tentativa de omor, Dan Florin Cirstea a executat 3 ani si 2 luni din pedeapsa, iar in octombrie 2018 a fost eliberat prin masura recursului compensatoriu, din Penitenciarul Tirgu Jiu, acolo unde isi executase pedeapsa. Reducerea de pedeapsa a fost de 737 de zile.

Potrivit stirileprotv.ro, in noaptea de 22 spre 23 decembrie 2018, suspectul l-ar fi lovit a lovit un client aflat intr-un local din centrul Pitestiului, rupandu-i acestuia maxilarul. Victima a facut plangere la inceputul lunii ianuarie, iar dosarul a ajuns in atentia politistilor din Pitesti.

Astfel, agresorul eliberat recent a ajuns din nou in arest, fiind retinut marti, 15 ianuarie, pentru 30 de zile, sub acuzatia de loviri si alte violente.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.