Cadavrul in putrefactie al unui barbat a fost descoperit, luni, de catre pompierii aradeni, care au intervenit in urma sesizarilor privind mirosul puternic, facute de oameni care asteptau intr-o statie de autobuz, politistii incepand o ancheta in acest caz.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU), George Plesca, a declarat ca apelul la 112 a fost efectuat de mai multe persoane care asteptau autobuzul intr-o statie din cartierul Micalaca. Oamenii au reclamat un miros puternic venit dinspre un canal de termoficare, adanc de doi metri.

"Au coborat doi pompieri si au scos cadavrul in stare de putrefactie al unui barbat, care a fost predat colegilor de la Politie"
, a declarat sursa citata.

Pompierii care au intervenit spun ca victima ar putea fi un om al strazii care se adapostea de frig in canalul incalzit de conductele termice, scrie Agerpres.

Politistii au inceput o ancheta, urmand sa identifice persoana si sa stabileasca imprejurarile in care a murit, dupa ce va fi efectuata expertiza medico-legala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.