Pe retelele de socializare a fost anuntat organizarea unui protest, luni seara, in Bucuresti, dupa anuntul facut de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, privind pregatirea unei OUG referitoare la cei "condamnati de complete nelegal constituite".

Potrivit paginii de Facebook a evenimentului, protestul ”Nu vrem Ordonanta pentru corupti” incepe luni la ora 18.00 in Piata Victoriei, scrie stirileprotv.ro.

Tudorel a anuntat la televiziunea inculpatului fugar Ghita ca a pregatit ordonanta de urgenta care anuleaza 370 de condamnari, printre care si condamnarea lui Dragnea. E inacceptabil. Protestam”, spun organizatorii.

Si filosoful Mihai Sora a postat luni un mesaj pe Facebook in care a cerut organizarea de ”proteste masive” si alegeri anticipate.

Toader a precizat, luni, ca premierul Viorica Dancila va decide ”daca si cand poate fi adoptata o atare OUG”.

Duminica seara, Tudorel Toader a anuntat la un post de televiziune ca a redactat un proiect de ordonanta de urgenta, pentru a da posibilitatea persoanelor condamnate de completuri “nelegal constituite” si care nu mai sunt in termen sa poata depune contestatii in anulare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.