Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteo de ninsori moderate cantitativ si strat nou de zapada, intensificari temporare ale vantului, precipitatii mixte, polei

Incepand de marti, de la ora 05:00, pana miercuri la ora 14:00, "aria ninsorilor va cuprinde treptat cea mai mare parte a tarii, incepand cu regiunile sud-vestice. In Muntii Banatului, in Carpatii Meridionali, nordul si vestul Olteniei, sudul Banatului, precum si in nord-vestul Munteniei ninsorile vor fi moderate cantitativ, iar stratul de zapada nou depus va fi consistent.

Vantul se va intensifica in zonele montane, la inceput mai ales in Muntii Banatului, apoi indeosebi pe crestele Carpatilor Meridionali si va avea, in general, viteze de 65...80 km/h, viscolind ninsoarea si determinand diminuarea vizibilitatii.

Incepand din noaptea de marti spre miercuri si in cursul zilei de miercuri, in regiunile vestice, sudice si sud-estice vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ploaie, favorizand formarea poleiului", se arata in informarea meteo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.