Un accident rutier soldat cu decesul a doi tineri, ambii in varsta de 18 ani, s-a produs duminica dimineata, la ora 05.30, in urma coliziunii a doua autoturisme pe DN 22, in zona localitatii Palazu Mic, informeaza un comunicat de presa al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Constanta.
Potrivit sursei citate, soferul unui autoturism BMW X1, in varsta de 22 de ani, ce rula dinspre Constanta catre Tulcea, a patruns pe contrasens, intr-o curba la dreapta, din cauza neadaptarii vitezei la configuratia drumului, pe DN 22, la km 265, in zona localitatii Palazu Mic, si a intrat in coliziune cu un autoturism Dacia Logan.

"In urma impactului a rezultat decesul la fata locului a soferului si pasagerului din spate si ranirea usoara a celui de-al treilea pasager, din Logan, toti in varsta de 18 ani, cu domiciliul in judetul Tulcea, si vatamarea usoara a soferului care a produs accidentul. In urma testarii cu aparatul alcooltest a conducatorului auto care a produs accidentul a rezultat o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat", a precizat IPJ Constanta, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.