Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost scuipat si insultat la Drobeta Turnu Severin de un protestatar, care l-a facut bolsevic si i-a reprosat ca a eliberat din violatorii din inchisori. Protestatarul a avut o abordare similara si in cazul secretarului general al PSD Codrin Stefanescu.

Protestatarul se numeste Ion Olteanu si a postat pe Facebook inregistrarea incidentului, comentand ca atunci cand protesta fata de Adriaan Duicu - cel care l-a exclus pe Eugen Nicolicea din PSD Mehedintie - Nicolicea il numea "maestre", iar acum il face "escroc" si "prost", scrie News.ro.

"Bai, bolsevicu' Nicolicea!", i s-a adresat el deputatului PSD, dupa care il scuipa, spunand: "Asta este pentru ca le-ai data drumul la criminali, ma! Si la violatori!".

Dupa ce a fost numit escroc, Olteanu a replicat: "Tu esti un escroc, ca furi banii, ba!".

Un schimb de replici asemanator a avut si cu Codrin Stefanescu, care, dupa ce a fost insultat de protestatar, i-a spus "Du-te dracu de prost!", replica fiind: "Tu esti prost, bai ciuma rosie!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.