Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o serie de avertizari nowcasting Cod galben de viscol si ninsori valabile in zone din Moldova, Oltenia si Transilvania.

Potrivit meteorologilor, pana la ora 11:00, in judetele Cluj, Salaj, Maramures si Satu Mare se vor semnala intensificari temporare ale vantului, care la rafala vor atinge 55 - 60 km/h.

Totodata, pana la ora 14:00, in judetele Suceava, Botosani, Iasi, Brasov, Alba si Sibiu vantul va sufla cu viteze de 55 - 65 km/h, iar zapada va fi spulberata.

Prognoza releva, de asemenea, ca pana la ora 15:00 in localitati din judetul Caras-Severin ninsoarea va fi moderata cantitativ cu depunere de strat de zapada de 10 - 20 cm peste cei aproximativ 15 - 20 cm depusi in ultimele 10 ore.

Avertizarile de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioada de maximum sase ore, mentioneaza ANM, potrivit Agerpres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.