Un echipaj al Politiei rutiere a folosit focuri de arma in cazul unui sofer care nu s-a oprit la semnalul autoritatilor si a fugit, acrosand, masina Politiei. Incidentul s-a petrecut in Buzau.
″In jurul orei 2,30, un echipaj de politie a efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, inmatriculat in Prahova, insa conducatorul auto si-a continuat deplasarea, refuzand sa opreasca. S-a procedat la urmarirea autoturismului, impreuna cu alte doua echipaje de politie, in afara municipiului, pe raza comunelor Maracineni si Posta Calnau.

Autovehiculul s-a oprit, iar conducatorul auto a fugit, au fost identificati trei ocupanti ai masinii, care au fost condusi la sediul politiei, pentru audieri. Din verificari, a rezultat ca soferul nu poseda permis de conducere si ar fi fost sub influenta bauturilor alcoolice, in continuare fiind efectuate activitati de cautare a acestuia"
, a mentionat purtatorul de cuvant al IPJ Buzau, inspectorul principal Ane-Marie Vrapciu, potrivit stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.