Cadavrul unui barbat in varsta de 71 de ani, din Galda de Jos, a fost gasit in lada frigorifica din locuinta sa. Se pare ca barbatul ar fi fost bagat acolo chiar de fiul sau.

"Cadavrul unui barbat de 71 de ani, din Galda de Jos, a fost gasit in lada frigorifica din locuinta sa. Se pare ca acesta a fost pus acolo de catre fiul sau, in varsta de 39 de ani, care le-a declarat politistilor ca l-a gasit pe tatal sau decedat, a intrat in panica si l-a pus in congelator", au precizat reprezentantii IPJ Alba, potrivit Adevarul.ro.

Trupul barbatului nu prezenta urme de violenta, insa in cursul zilei de sambata, 12 ianuarie urmeaza sa fie efectuata necropsia pentru a se stabili cu exactitate cauza mortii.

Politistii au fost seszati cu privire la disparitia barbatului de catre un nepot al acestuia, care la randul sau a fost anuntat de postas ca nu a fost gasit la domiciliu in momentul i-a dus pensia. Batranul suferea de un handicap grav, nu avea picioare si de deplasa intr-un scaun cu rotile.

Politistii continua cercetarile, iar fiul batranului a fost retinut pentru savarsirea infractiunii de profanare de cadavre.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.