Un marinar in varsta de 66 de ani, din Georgia, a murit pe o nava aflata in Portul Constanta.

Lucratorii Serviciului de Politie Transporturi Maritime au fost sesizati, luni seara, despre faptul ca la bordul unei nave stationate in rada interioara a Portului Constanta se afla o persoana decedata.

"Echipa operativa s-a deplasat in dana 10, unde persoana decedata a fost adusa la mal de o ambarcatiune pilotina, stabilind ca este un barbat, are 66 de ani, de cetatenie si nationalitate georgiana, marinar pe o nava pavilion Sierra Leone. Dupa constatarea decesului de catre medicii de pe ambulanta sosita la fata locului a fost stabilit diagnosticul prezumtiv de moarte suspecta", au precizat reprezentantii Politiei Constanta, potrivit News.ro.

Corpul barbatului a fost dus la morga Cimitirului Central Constanta pentru efectuarea necropsiei. Politistii au intocmit dosar penal in acest caz si continua cercetarile pentru a stabili cum s-a produs moartea barbatului.

Barbatul respectiv era secundul navei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.