Politistii prahoveni au deschis o ancheta la Spitalul Judetean de Urgenta din Ploiesti, dupa ce un barbat a murit dupa ce ar fi cazut de pe targa. Potrivit medicilor legisti decesul s-a produs in urma unui traumatism provocat ca urmare a unei caderi.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Prahova, Raluca Vasiloae, politistii fac cercetari pentru a stabili imprejurarile in care un barbat in varsta de 71 de ani din localitatea Cocorastii MIslii a murit.

Potrivit unor surse judiciare, in cursul anului trecut, barbatul a fost internat si operat la cap la Spitalul de Urgenta din Ploiesti, evolutia in urma interventiei chirurgicale fiind una favorabila. In 4 ianuarie insa, barbatul a murit, existand suspiciunea ca acesta a fost scapat de pe targa, in timp ce era transportat de la sediul principal al Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti la o alta sectie, care functioneaza intr-un alt sediu, la cativa kilometri distanta, scrie News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.