Iata ce mesaje au transmis politicienii cu ocazia Sfantului Ioan Botezatorul.

Update 14:01- "Astazi, crestinii ortodocsi il sarbatoresc pe Sfantul Ioan Botezatorul. La multi ani celor care isi sarbatoresc ziua onomastica! Va doresc tuturor sa aveti liniste si spor in case, sanatate si bucurii in familie si multe realizari alaturi de cei dragi!", se arata in mesajul premierului Dancila.

"La multi ani, sanatate si fericire alaturi de cei dragi, tuturor celor care isi sarbatoresc astazi ziua onomastica Sfantul Ioan Botezatorul sa va ocroteasca!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

"La multi ani tuturor celor care isi serbeaza azi ziua de nume cu ocazia Sarbatorii Sfantului Ioan Botezatorul!", a transmis si fostul premier Victor Ponta.

"O zi cu o incarcatura spirituala insemnata, ziua de 7 Ianuarie reprezinta si un moment de cinstire a celor peste doua milioane de romani care poarta acest frumos nume. La multi ani si fie ca Sfantul Ioan sa va calauzeasca pasii spre fericire si impliniri!", a scris Carmen Dan pe Facebook.

"A doua zi dupa praznicul imparatesc al Botezului Domnului nostru Iisus Hristos Biserica face praznuirea persoanei prin care s-a realizat aceasta minune dumnezeiasca, Sfantul Prooroc si Inaintemergator Ioan Botezatorul, ultimul mare prooroc al Vechiului Testament si cel care face legatura cu Noul Testament. Astazi, pilda Sfantului Ioan Botezatorul si misiunea sa de a-L descoperi oamenilor pe Hristos reprezinta pentru noi prilej de straduinta pe drumul plin de incercari care ne urca la cer.

Le urez multa sanatate, bucurii si daruri duhovnicesti pe masura ocrotitorului lor duhovnicesc tuturor celor care astazi isi sarbatoresc ziua onomastica!", a transmis si Ana Birchall.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.