Un barbat in varsta de 68 de ani care luase un taxi din zona Noua si se deplasa spre centrul orasului a decedat in autoturism, informeaza IPJ Brasov.

Barbatul a fost preluat miercuri din zona Noua, un cartier de la marginea orasului, si trebuia sa ajunga la Onix, pe strada Grivitei, aproape de centru. Cand a ajuns la destinatie, soferul taxiului si-a dat seama ca barbatul decedase.

La fata locului s-au deplasat specialisti criminalisti, un echipaj de Politie si unul de jandarmi, scrie Agerpres.

''Barbatul decedat in taxi avea 68 de ani si era domiciliat in municipiul Brasov. In continuarea cercetarilor s-a dispus ridicarea si transportarea cadavrului la Serviciul Judetean de Medicina Legala Brasov in vederea efectuarii necropsiei si stabilirea cauzei reale a decesului. Politistii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa'', precizeaza intr-un comunicat purtatorul de cuvant al IPJ Brasov, subcomisar Alina Ivan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.