Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe Facebook, ca "mercenarii jurnalismului romanesc sunt, de fapt, doar niste simbriasi slugarnici, platiti bine de PSD".

"Mercenarii presei!

Multi jurnalisti si analisti autodeclarati a fi 'independenti' sunt platititi sa-i prosteasca pe romani.

Prima grija a jurnalistului si analistului mercenar este sa se declare inca de la inceputul emisiunii pro-american, pro-UE, pro NATO, cand, de fapt, prin ceea ce sustine in emisiune este o biata scula a propagandei rusesti, postura dictata chiar de contractul comercial semnat cu cei care il finanteaza.

Bogdan Chireac, Doru Buscu, Mirel Palada, Marius Pieleanu, Marius Ghilezan (monarhistul rosu) si multi altii inunda seara de seara televiziunile de stiri cu analizele si opiniile lor 'independente' despre oameni politici, vinovati si nevinovati, partide politice, evolutia tarii si a lumii etc.

Mercenarii jurnalismului romanesc sunt de fapt doar niste simbriasi slugarnici, platiti bine de PSD, promovati insistent de televiziunile de stiri si consistent preluati de agentia ruseasca de intoxicare mediatica Sputnik, care seara de seara isi recita mesajul comandat prin contract, mesaj menit sa distruga increderea romanilor in institutiile propriului lor stat, dar in deplin acord cu obiectivele propagandei Moscovei.

Ca sa nu mai vorbim de lacheii de la Antena 3, simbriasi ai puscariasului Voiculescu, guristii bine platiti, Badea, Gadea, Zamfir, Ursu, Dumitrescu etc si multi dintre invitatii lor, adevarati campioni ai dezinformarii si ei bine primiti si sustinuti in stirile preluate de agentia ruseasca de dezinformare Sputnik.

Ce viata urata au si TONOMATELE astea.

Oameni buni, decat sa va uitati la emisiunile acestor simbriasi ai mentinerii Romaniei in afara valorilor democratice a UE si NATO, mai bine urmariti Discovery. Macar ceva informatie corecta veti primi cu siguranta.Eu asta fac in ultimii ani.

PS - cred ca este tare umilitor sa practici jurnalismul ca meserie, dar sa nu fii liber in opiniile tale, pentru simplul motiv ca ai stapan care iti plateste si iti comanda opiniile", a scris Traian Basescu pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.