Politistii au intervenit, in cursul zilei de sambata, la aproape 2.900 de evenimente la care au fost solicitati pentru a oferi ajutor celor aflati in nevoie sau pentru a mentine siguranta publica. De asemenea, au aplicat 4.815 sanctiuni contraventionale unor persoane care au incalcat normele sociale si au retinut permisele a 350 de soferi care puneau in pericol siguranta celorlalti participanti la trafic.

"La data de 29 decembrie, peste 8.500 de politisti au actionat, in dispozitivul curent, la nivel national, pentru prevenirea faptelor antisociale si mentinerea ordinii si sigurantei publice. Astfel, au fost organizate 228 de actiuni si s-a intervenit la 2.866 de evenimente, dintre care 2.419 sesizate prin 112", se arata intr-un comunicat.

Astfel, in urma actiunilor, s-au constatat aproximativ 700 de infractiuni, iar 182 de persoane au fost surprinse in flagrant delict. In egala masura, 13 persoane urmarite national sau international au fost depistate, in cauzele instrumentate fiind dispuse 25 de masuri preventive.

"Pentru neregulile constatate, politistii au aplicat 4.815 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 1.800.000 de lei.

Politistii rutieri au actionat pentru cresterea sigurantei in trafic, fiind constatate 86 de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice. Au fost retinute 350 de permise de conducere si au fost retrase 69 de certificate de inmatriculare", mai mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.