O fetita in varsta de zece luni, din comuna Adamclisi, a decedat sambata dupa-amiaza dupa ce a cazut intr-o galeata cu apa aflata langa patul in care dormea si s-a inecat, a informat IPJ Constanta.

Potrivit sursei mentionate, bebelusul a ramas nesupravegheat in timp ce mama iesise in curtea gospodariei ca sa aduca lemne pentru foc, iar cand aceasta a revenit in casa a gasit fetita in stare de inconstienta.

"In jurul orei 15.45 am fost sesizati despre faptul ca o minora, in varsta de 10 luni, a decedat prin inec. Conform primelor cercetari, se pare ca minora a fost lasata nesupravegheata, de catre mama, moment in care a cazut intr-o galeata cu apa", a precizat IPJ.

Salvatorii SMURD, sositi la fata locului dupa ce mama copilului a sunat la numarul de urgenta 112, au constatat decesul dupa ce copilul nu a raspuns la manevrele de resuscitare, scrie Agerpres.

Politistii au fost deschis un dosar de cercetare penala, in aceasta cauza, pentru ucidere din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.