O fetita de sase ani si bunica ei, de 82 de ani, au murit carbonizate, dupa ce casa in care locuiau, aflata in sectorul 1, a fost cuprinsa de flacari.

Mama fetitei se afla la munca in momentul in care a izbucnit incendiul, iar la aflarea vestii femeii i s-a facut rau si a fost dusa la spital.

"Au fost identificate 2 victime, o femeie de 82 de ani si un copil de 6 ani, carbonizate. Nu s-a mai putut face nimic. Mama copilului este intr-un soc postraumatic, a fost evaluata si transportata la Elias pentru a fi stabilizata", a spus Bogdan Zamfir, medic UPU SMURD, potrivit Digi24.

Pompierii au fost anuntati in jurul orei doua de un incendiu cu doua victime, care au fost identificate in scurt timp, insa nu le-au putut salva, deoarece le-au gasit intr-un stadiu avansat de carbonizare.

"A fost foarte mult fum si foarte greu au fost de identificat victimele datorita materialelor combustibile depozitate peste tot, si in usile de acces, si la nivelul balconului. Nu am putut patrunde pe nicaieri. Victimele se aflau la etaj. Au incercat sa coboare la parter si pe scara scarii au fost surprinse de incendiu, s-au intoxicat cu fum si au decedat", a declarat Ionel Solomon, Detasamentul de Pompieri Damaroaia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.