ANAF scoate la licitatie, pe 31 ianuarie 2019, un automobil de teren ARO 304, care a apartinut lui Nicolae Ceausescu, confiscat de la omul de afaceri Ovidiu Tender. Este scos la licitatie sediul din Calea Victoriei al fostei companii Rompetrol, cu un pret de pornire de 13,6 milioane lei, fara TVA, relateaza Mediafax.

Automobilul care a apartinut dictatorului a fost fabricat in 1977, este gri, are 2500 de cmc si a circulat 72.453 de km. Pretul de pornire al licitatiei este de 137.000 de lei, scrie Hotnews.

De asemenea, ANAF, prin Directia generala executari silite cazuri speciale, a scos la licitatie sediul din Calea Victoriei al fostei companii Rompetrol, cu un pret de pornire de 13,6 milioane lei, fara TVA. Licitatia va avea loc pe 10 ianuarie 2019.

Cladirea are o suprafata de 6.099 mp si este compusa din doua tronsoane (parterul nu face obiectul vanzarii, pentru ca nu apartine debitorului), la care se adauga terenurile, cu suprafete de 473 mp si 160 mp.

Debitorul este Oilfield Exploration Business Solutions SA, divizie a KMG International, din compania kazaha de stat KazMunayGas.

ANAF a scos cladirea la licitatie de mai multe ori.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.