La dezbaterea motiunii de cenzura, presedintele PNL, Raluca Turcan, a sustinut ca premierul Viorica Dancila nu a fost desemnata in functia de premier pentru onestitate, ci pentru obedienta, precizand ca i se pare umilitor ca Romania sa aiba un prim-ministru care este subiect de bancuri pe WhatsApp.
"Astazi aveati sansa unui discurs onest, dar nu onestitatea este criteriul pe baza caruia Liviu Dragnea v-a desemnat prim-ministru, ci obedienta si faptul ca ii executati ordinele fara sa cracniti. (...)

Exista solutii ca Romaniei sa ii mearga mai bine, iar societatea si economia astazi, dupa aceasta motiune, ar putea primi un balon de oxigen. In primul rand, in locul unui prim-ministru incompetent si obedient am putea avea un prim-ministru responsabil si devotat si care sa transmita mai ales tinerei generatii mesajul ca merita sa inveti in tara aceasta daca vrei sa accezi in elita societatii. Mai mult decat atat, mi se pare devastator pentru tanara generatie sa aiba un premier care este subiect de bancuri pe WhatsApp, un presedinte al celui mai important partid care este personaj principal in 'jocul de-a spanzuratoarea', pe Florin Iordache care este subiect de glume pentru copilasii ce invata in clasele primare injuraturi cu degetele. Aceasta este tara in care ne-ati adus cu acest guvern"
, a spus Raluca Turcan, citata de dcnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.