Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, sustine ca "motiunea de Cenzura este cel mai important instrument democratic prin care un guvern care nu-si respecta programul de guvernare", sustinand ca PSD si ALDE doresc sa grabeasca votul pentru ca apoi sa aiba liber la furat prin adoptarea Ordonantei pe Amnistie si Gratiere.

"163 de parlamentari au semnat si asumat depunerea Motiunii de Cenzura – 'Ajunge! Guvernul Dragnea – Dancila, rusinea Romaniei!'.

Motiunea de Cenzura este cel mai important instrument democratic prin care un guvern care nu-si respecta Programul de Guvernare, incompetent si rau intentionat poate fi sanctionat.

Astazi (n.r. miercuri), anuntam doar Motiunea de Cenzura si o vom inregistra, astfel incat planul abuziv pe care il au cei din PSD-ALDE sa fie dejucat!

Depunerea o vom face vineri. PSD si ALDE doresc sa grabeasca votul asupra motiunii pentru ca ulterior sa aiba liber la furat prin adoptarea Ordonantei pe Amnistie si Gratiere.

Toti cei care pot contribui la caderea acestei guvernari, dar nu o fac, trebuie sa stie ca poarta o mare responsabilitate si istoria ii va judeca.

Daca maine ar cadea cabinetul Dragnea-Dancila, Guvernul Romaniei poate sa devina o institutie publica dedicata interesului romanilor, si nu hoardelor de incompetenti sau persoane fara discernamant care fac rau Romaniei.

Noi sustinem:

  • 15 ministere;
  • 45 de secretari de stat;
  • Fonduri europene atrase pentru autostrazi si proiecte mari de infrastructura;
  • Forta de munca inalt calificata pentru mediul de afaceri;
  • Companii de stat restructurate;
  • Administratii publice cu bani pentru investitii.
Acestea sunt doar cateva masuri concrete pe care un guvern responsabil nou instalat trebuie sa le poata asuma de urgenta dupa aceasta nenorocire de Guvern marca Dragnea-Dancila.

Avem oameni profesionisti. Avem vointa politica.

Este nevoie doar ca acest guvern sa fie indepartat. Decizia este la cei care pot vota aceasta Motiune de Cenzura", a scris Raluca Turcan pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.