Europarlamentarul Norica Nicolai, care se afla la momentul atacului in Strasbourg, sustine ca atentatul ar fi avut loc in conditiile unor masuri stricte de securitate.

"Azi (marti, n.red.) dupa-amiaza am fost pana la libraria Kleber, aflata in apropierea zonei in care s-a intamplat incidentul. Mi s-a parut suprinzator pentru prima oara, cand masurile de securitate au fost foarte stricte, ne-au controlat in bagaje si corporal in momentul in care am intrat in zona centrala a Strasbourgului si ne-au controlat chiar la intrarea in librarie.

Ne-au controlat pe strada, nu ne permiteau accesul in zona centrala fara acest control, erau foarte exigenti. Parerea mea este ca fie ca au avut ceva informatii despre aceasta posibilitate, fie au facut un cotrol preventiv pentru a preveni eventualele atacuri", a declarat Norica Nicolai la Digi24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.