Victor Ponta a transmis un mesaj dupa atacul de marti seara din Strasbourg.

"Vreau sa imi exprim solidaritatea cu victimele si familiile acestora, cu poporul francez afectat inca o data de cosmarul violentei.

Ma bucur foarte mult ca niciunul dintre romanii aflati la Strasbourg nu a avut de suferit.

Am sustinut si voi sustine intotdeauna o legislatie cat mai restrictiva privind regimul armelor si munitiilor / in egala masura sustin institutiile statului care au ca atributii prevenirea si contracararea unor acte de terorism si violenta extrema ( politicienii care sustin campanii publice si de presa contra serviciilor de informatii si de protectie sunt doar niste egoisti iresponsabili ) / Romania este si trebuie sa ramana o tara sigura !

Ps - Multumesc tuturor celor care au fost ingrijorati pentru Daciana si Irina ( care sunt la Strasbourg si care vizitau Targul de Craciun ca multi alti romani) - din fericire, dincolo de sperietura si probleme inerente masurilor de securitate, si ele si toti prietenii lor sunt in siguranta/ le astept acasa dupa aceasta experienta atat de negativa!", a scris Victor Ponta pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.