O femeie de 74 de ani si fiul ei de 54 de ani, din satul Valea Gradistii, au fost gasiti morti in noaptea de luni spre marti, in curtea casei unde locuiau, din primele cercetari ale politistilor reiesind ca acestia ar fi fost omorati de vitele pe care le cresteau in gospodarie.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului de Politiei Judetean (IPJ) Valcea, cel care a facut descoperirea a fost fiul barbatului, care a anuntat apoi autoritatile prin 112.

"La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul sectiei 11 Zatreni, Politiei orasului Balcesti, Serviciului de Investigatii Criminale Valcea, Serviciului de Actiuni Speciale Valcea si din cadrul Serviciului Criminalistic Valcea care au constatat ca in gradina unei locuinte din comuna Gradistea, sat Valea Gradistii, sunt identificate doua cadavre care prezinta urme de violenta ce par a fi produse de animale - trei bovine si un taur, crescute in gospodarie", a precizat purtatorul de cuvant al IPJ Valcea, Sandra Balteanu.

Cadavrele celor doua persoane au fost transportate la morga Spitalului Judetean Valcea pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cu exactitate a cauzei mortii acestora, scrie Agerpres.

In cauza a fost deschis un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa, cercetarile fiind efectuate sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Valcea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.