O persoana a murit, iar alte trei au fost ranite, dupa ce autoturismul in care se aflau a cazut intr-o rapa, pe DJ 138, pe raza localitatii Sicasau, zona Liban, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Harghita, Alina Ciobotariu.

Potrivit sursei citate, un echipaj de la Detasamentul ISU Odorheiu Secuiesc a intervenit pentru descarcerare, autoturismul fiind cazut intr-o rapa de 4-5 metri.

Din cele trei persoane ranite, una a necesitat transportarea cu un elicopter SMURD la Spitalul Judetean din Targu Mures, iar celelalte doua, cu leziuni mai usoare, au fost preluate de echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta Harghita si SMURD si au fost transportate la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, informeaza Agerpres.

Informatiile legate de cauza accidentului nu au putut fi furnizate, intrucat in zona nu este semnal la telefonia mobila si nu se poate lua legatura cu echipajele aflate la fata locului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.