Un sofer roman de TIR a fost lovit cu o bucata de lemn in timpul protestelor din Franta. Potrivit Le Progres.fr, incidentul s-a petrecut in orasul Dole din estul Frantei.

Se pare ca soferul roman de TIR incerca sa poarte o discutie cu manifestantii care blocau soseaua pentru a-i convinge sa-l lase sa treaca atunci cand a izbucnit conflictul, informeaza stirileprotv.ro.

Barbatul sustine ca o „vesta galbena” l-a lovit prin fereastra deschisa a TIR-ului cu o bucata de palet, atat pe el in fata, cat si camionul, in timp ce ii striga „roman imputit”.

Ulterior, protestatarul si-a recunoscut fapta in fata instantei, insa doar pe jumatate. El a spus ca a vrut doar sa loveasca in geamul camionului, insa nu a realizat ca acesta e deschis si ca nu i-ar fi adresat injurii. Francezul a incercat sa se apere, spunand ca si soferul a incercat sa forteze barajul.

Magistratii nu au fost convinsi si l-au condamnat la un an de inchisoare cu executare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.