La Maternitatea Giulesti a inceput renovarea saloanelor, dupa ce mai multi copii au fost infectati cu stafilococ auriu, iar managerul spitalului, Marcel Moisa, spune ca renovarile ar trebui sa fie gata pana la finalul saptamanii.
"Noua ni s-a solicitat sa inchidem si, pe masura ce se elibereaza compartimentele, sa facem curatenie, ignenizare, dezinfectie terminala, nebulizare si atat. Oricum trebuia sa facem o zugravire, ne-a venit manusa ca e inchis spitalul. Este in plus aceasta zugravire, care se face cu substanta lavabila acreditata de Ministerul Sanatatii. Este biocida, omoara germenii, dar nu pe vecie.

Dupa ce terminam zugraveala, dupa ce vom face curatenie, vom face dezinsectie. Apoi prelevam probe, le punem la dispozitie. Nimic nu e prea scump pentru sanatate, nu despre asta a fost vorba. Daca in zece zile nu dam drumul, Bucurestiul explodeaza. Sunt multi prematuri. In Romania, a devenit o mare problema prematuritatea
", spune Marcel Moisa, manager al Spitalului Clinic "Prof. Dr. Panait Sirbu", potrivit Antena3.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.