Un numar de 20 bebelusi care au fost nascuti la Maternitatea "Panait Sarbu" se afla internati la Spitalul "Grigore Alexandrescu", dintre acestia 11 avand stafilococ auriu meticilino rezistent, iar pentru alti patru probele sunt in lucru.

UPDATE: Potrivit reprezentantilor Spitalului ”Grigore Alexandrescu”, numarul bebelusilor cu stafilococ auriu provenind de la Maternitatea Giulesti si care au fost internati a ajuns la 20.



Potrivit unei informari a Spitalului de copii "Grigore Alexandrescu", pana in prezent pentru 20 de bebelusi care s-au nascut la maternitatea din Capitala s-a confirmat diagnosticul.

"Ieri (duminica - n.r.) s-au mai prezentat doua cazuri - o piodermita, internata in Sectia de pediatrie, si un caz de celulita, internat in Sectia de chirurgie. Total internati - 15, din care 11 confirmati si patru culturi in lucru. Total cazuri confirmate pana acum - 20", precizeaza informarea Spitalului "Grigore Alexandrescu".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.