Sa poti avea oricand acces rapid la o suma de bani, atunci cand intampini o urgenta financiara neprevazuta, este cu adevarat o usurare. Pentru ca niciodata nu poti sti cand te vezi obligat sa faci o serie de cheltuieli rapide, pentru a rezolva o suma de probleme venite parca de nicaieri. Este minunat sa economisesti bani? Absolut!

Poti face acest lucru pe o perioada lunga de timp? Ei bine, din acest punct lucrurile incep sa devina putin mai greu de rezolvat, pentru ca sunt o multime de tentatii ce pot pune bete in roate, de-a lungul acestui demers. Insa daca esti in cautarea unor motive clare pentru care sa te apuci sa economisesti, iata cateva:

1. Achitarea datoriilor catre prieteni
2. Investitii inspirate pentru casa
3. Rezolvarea rapida a unor probleme

1. Achitarea datoriilor catre prieteni

Daca ai acumulat datorii la cei mai buni prieteni ai tai, este bine sa incepi chiar de pe acum sa strangi bani, pentru a restitui in cel mai scurt timp suma imprumutata. De ce este bine sa onorezi rapid datoriile catre cele mai apropiate persoane din viata ta? Pentru ca cei dragi iti pot garanta rapid un imprumut binevenit, in cazul in care o urgenta financiara neprevazuta apare in viata ta. Or in cazul in care continui sa amani restituirea banilor imprumutati, poti sa iti iei gandul de la un alt eventual imprumut. Asa ca, incepe sa iti recalculezi cheltuielile zilnice, pentru a putea economisi suficienti bani, astfel incat sa fii mereu pe 0 cu datoriile tale.

2. Investitii inspirate pentru casa

Daca vrei sa te bucuri de un confort binemeritat de fiecare data cand ajungi in casa ta, stii foarte bine ca mobilierul, electrocasnicele, corpurile de iluminat si multe altele contribuie din plin la starea de bine a propriului camin. Daca iti place sa faci investitii smart pentru casa si abia astepti perioadele de reduceri precum Black Friday, ei bine, asigura-te ca febra cumparaturilor nu te prinde cu buzunarul gol. Profita din timp de zilele cu oferte de nerefuzat si economiseste luna de luna, putin cate putin, pentru a avea la indemana o suma frumoasa de bani, atunci cand se da START reducerilor de sezon.

3. Rezolvarea rapida a unor probleme

Niciodata sa nu spui niciodata! De aceea, banii tinuti bine la saltea iti pot rezolva rapid o parte din cheltuielile cu o problema medicala, o avarie la sistemul de incalzire al casei, o defectiune la motor, chiar inainte de plecarea ta in vacanta. Pentru ca timpul te preseaza in astfel de cazuri, iar varianta impurmutului de la prieteni sau rude nu stii daca poate functiona de fiecare data, incepe sa faci acest exercitiu al economisirii luna de luna.

In cazul in care o urgenta aparuta de nicaieri te surprinde, totusi, fara bani pusi deoparte, poti obtine oricand un credit cu buletinul, cuprins intre 100 si 2000 de lei. Data scadenta a acestui imprumut este ziua ta de salariu, insa poti rambursa mai devreme fara niciun fel de probleme. Asadar, exista intotdeauna solutii pentru ca tu sa faci rapid rost de bani, iar creditul cu buletinul este poate una dintre cele mai bune.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.