Copilul de 10 ani care a cazut, sambata dimineata, intr-un put la Lepsa, in comuna Tulnici, a fost scos in conditii de siguranta de catre voluntarii Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta (SVSU), potrivit reprezentantilor primariei.

"Fetita in varsta de 10 ani a fost scoasa in conditii de siguranta de catre SVSU Tulnici. Aceasta a fost predata ambulantei SMURD si transportata la spital. Fetita era speriata, dar in stare buna de sanatate", a declarat seful SVSU Tulnici, Florin Cstudor, pentru Agerpres.

Potrivit acestuia, copilul ar fi fost impreuna cu parintii la un magazin din zona si ar fi ramas afara sa se joace in zapada.

"Fetita s-a jucat afara si probabil a calcat pe capacul unui put, pe care nu l-a vazut deoarece era acoperit de zapada. Putul avea un capac improvizat, care a cedat sub greutatea copilului", a spus Florin Cstudor.

In acelasi put mai cazuse anterior un animal, care a fost scos tot de voluntarii SVSU Tulnici.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.