Presedintele USR, Dan Barna, afirma intr-un mesaj transmis sambata ca speranta si increderea cu care generatiile Unirii au construit Romania trebuie preluate, pentru a duce mai departe destinul tarii.
"Dragi romani, la scara istoriei, putini dintre oameni au norocul sa traiasca momente definitorii pentru istoria neamului lor. Astazi noi avem un astfel de noroc extraordinar. Sarbatorim 100 de ani de Romanie! Speranta si increderea cu care generatiile Unirii au construit aceasta tara trebuie sa fie preluate de noi pentru a duce mai departe destinul unei tari de care, in sufletul nostru, chiar daca o spunem sau nu, suntem mandri. La mulți ani români, oriunde vă aflați! La mulți ani, România!", a scris Barna pe Facebook. (Citeste si: Liviu Dragnea, mesaj pe Facebook de Ziua Nationala: Romania are nevoie de curaj, de patriotism, de inima si de minte)


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.