Metrorex informeaza ca a pus in vanzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului.

"In acest an unic pentru Romania, ii omagiem pe cei care, acum 100 ani, au realizat unirea tuturor romanilor.

Din respect pentru cel mai important moment de unitate din istoria poporului roman, anul acesta, Metrorex a pus in vanzare 10 milioane de cartele speciale cu simboluri ale Centenarului si a pus la dispozitia calatorilor pe Magistralele 1, 2 si 3 doua trenuri de metrou decorate cu insemnele Romaniei si ale Centenarului.

Pentru a veni in sprijinul calatorilor, Metrorex informeaza programul de circulatie a trenurilor de metrou in perioada 30 noiembrie – 2 decembrie 2018.

Trenurile vor circula in aceasta perioada conform graficelor pentru zilele de weekend si sarbatori legale. Pentru a veni in intampinarea celor care vor sa asiste la ceremoniile organizate cu ocazia Centenarului, sa viziteze targurile sau evenimentele specifice, Metrorex va introduce trenuri suplimentare pentru preluarea calatorilor in caz de flux marit si asigurarea unui confort optim, prin micsorarea intervalului de urmarire a trenurilor", se arata intr-un comunicat remis 9am.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.