Metrorex a luat decizia intreruperii utilitatilor catre spatiile comerciale din incinta statiilor de metrou intrucat Contractul de Asociere in Participatiune, incheiat cu Sindomet ServCom SRL a incetat la data de 26.09.2018, iar corespunzator acestei situatii si obligatia Metrorex de asigurare a utilitatilor.

"Cu toate acestea, Sindomet ServCom SRL refuza sa se conformeze obligatiilor ce decurg din aceasta situatie, continuand sa mentina valabile contractele de inchiriere fara acordul Metrorex.

In acest sens, Metrorex a sesizat institutiile abilitate (Politia Metrou, primarii de sectoare) si a formulat o actiune la Tribunalul Bucuresti.

In data de 28.11.2018, la solicitarea Asociatiei Comerciantilor de la Metrou, Judecatoria Sectorului 1, printr-o Ordonanta Presedintiala, emisa fara citarea Metrorex si posibilitatea de formulare a apararilor, a obligat societatea sa reia furnizarea utilitatilor.

Metrorex a luat cunostinta de aceasta Ordonanta in data de 29.11.2018 si s-a conformat prin reconectarea spatiilor la utilitati.

Metrorex va ataca cu apel Ordonanta Judecatoriei Sector 1 in termen legal de 5 zile de la comunicare", se arata intr-un comunicat remis 9am.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.