Directorul Administratiei Nationale de Imbunatatiri Funciare - sucursala Vaslui, Cezar Anton, a murit intr-un spital din judetul Iasi, dupa ce a suferit o operatie de deviatie de sept.

Barbatul, domiciliat in municipiul Husi, suferise in cursul saptamanii trecute o interventie chirurgicala pentru corectarea unei deviatii de sept, intr-o clinica din judetul Bacau.

Dupa cateva zile de la externare, barbatul s-a simtit rau si s-a prezentat la Spitalul Municipal “Dimitrie Castroian” Husi, dupa care a fost transferat la Spitalul Judetean Vaslui si, ulterior, la un spital din Iasi, acuzand o sangerare puternica.

"Reprezentantii Spitalului Clinic de Urgenta Prof. Dr. Nicolae Oblu din Iasi ne-au sesizat cu privire la decesul pacientului. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, cercetarile fiind efectuate de reprezentantii Biroului de Investigatii Criminale Husi”, a declarat marti, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Vaslui, Bogdan Gheorghita.

Pentru a stabili cu exactitate cauza decesului, politistii asteapta rezultatele necropsiei, informeaza stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.