In urma unui scandal in familie, care a pornit de la o salata nereusita, un barbat a decis sa isi puna streangul de gat.

Incidentul s-a petrecut in comuna Bradu, judetul Arges.

Lucrurile au scapat de sub control, dupa ce barbatul i-ar fi reprosat sotiei ca salata pregatita nu are gust. Desi nu era prima data cand spriritele se incingeau, de aceasta data a fost mai rau, femeia apeland numarul de urgenta 112.

Barbatul s-a enervat si mai tare, motiv pentru care s-a dus in pod si a improvizat un streang. Din fericire, autoritatile au ajuns la fata locului exact cand si-a dat drumul in lat, politistii reusind sa-l dea jos la timp.

"Politistii Sectiei de Politie Rurala Bradu au fost sesizati despre o stare conflictuala in familie. Cu ocazia interventiei, au identificat un barbat de 51 de ani, in podul imobilului, imediat dupa ce incercase sa se sinucida prin spanzurare. Cei doi politisti l-au dat jos din streang pe barbat, care, treptat, si-a recapatat cunostinta", mentioneaza IPJ Arges.

El a fost preluat de o ambulanta si transportat la Spitalul Judetean din Pitesti, scrie adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.