Tribunalul Bucuresti dezbate, luni, un nou termen in procesul in care premierul Viorica Dancila, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ministrul de Interne, Carmen Dan, ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, si Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, cer daune jurnalistilor de la publicatia Times New Roman.

Reclamantele au depus la Tribunalul Bucuresti, Sectia a-III-a Civila, pe 30.03.2018, o ”actiune in raspundere delictuala” impotriva firmei Infant Media SRL, a administratorului acesteia, Dona Alexandru Lucian, a lui Ovidiu Eftimie si Petrar Calin.

In aprilie, Consiliul pentru Combaterea Discriminarii a amendat Timesnewroman.ro cu 16.000 lei, pentru un pamflet in care era criticata iubita lui Dragnea, scrie Hotnews.ro.

Pamfletul facea referire la iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tanase, prezenta in martie la Congresul extraordinar al PSD in primul rand al Salii Palatului, alaturi de premierul Viorica Dancila si de primarul Capitalei, Gabriela Firea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.