Un barbat, cetatean strain, care ar fi ucis doua femei si a amenintat politistii cu un cutit, a fost impuscat de oamenii legii, potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ilfov, Dragos Romanescu.

Update 20:46- Cetateanul strain care a fost impuscat dupa ce a incercat sa injunghie un politist, la Buftea, a murit, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Ilfov, Dragos Romanescu. Barbatul decedat ar fi ucis prin injunghiere doua femei - pe concubina sa, o femeie de 30 de ani, precum si pe mama acesteia.

Reprezentantul IPJ Ilfov a precizat ca barbatului impuscat de politisti i se aplica manevre de resuscitare.

"Astazi, in jurul orei 17.30, I.P.J. Ilfov a primit un apel, prin S.N.U.A.U 112, de la un barbat, de 50 de ani, cetatean strain, prin care a anuntat ca si-a ucis concubina, in varsta de 30 de ani, precum si pe mama acesteia. Politistii s-au deplasat, de indata, la fata locului, in Buftea, unde le-au gasit pe cele doua femei, decedate, prin injunghiere. Politistii au incercat sa-l imobilizeze pe barbat, insa acesta a devenit agresiv, incercand sa-l injunghie pe unul dintre politisti, motiv pentru care, acesta din urma a folosit, conform prevederilor legale, armamentul din dotare", au relatat reprezentantii IPJ Ilfov.

Politistii continua cercetarile sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov, scrie Agerpres.

Potrivit relatarilor televiziunilor de stiri, care citeaza martori de la fata locului, barbatul respectiv ar avea cetatenie irakiana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.