Slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului nu s-a incheiat fara incidente, mai mult de 60 de persoane avand nevoie de ingrijiri medicale.


Update 19:46- 105 persoane au fost asistate medical pana la ora 18:00.

Update 15:20
- Numarul persoanelor care au necesitat ingrijiri a crescut la 83.

Daca numarul initial al celor care au avut nevoie de ingrijiri era de 45, pe parcurs alte 18 de persoane au necesitat ingrijiri. Trei dintre acesta au fost transportate la spital, anunta reprezentantii ISU Bucuresti-Ilfov, potrivit hotnews.ro.

Circa 50.000 de oameni au asistat la slujba de sfintire a Catedralei Mantuirii Neamului, printre oficialitatile prezente numarandu-se premierul Viorica Dancila si presedintele Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, precum si numerosi oameni politici si de cultura. Multi dintre cei care asista la eveniment pe platoul din fata Catedralei Mantuirii Neamului au venit, din toata tara, imbracati in costume populare si cu steaguri tricolore si ale Patriarhiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.