Administratia Prezidentiala a publicat un comunicat de presa in urma evenimentului din Alba Iulia, unde un militar a murit, vineri, in gara, dupa ce s-a electrocutat in timpul descarcarii unor echipamente militare.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a aflat cu tristete despre tragicul incident care a avut loc in aceasta zi, la Alba Iulia, in urma caruia un militar din cadrul Batalionului 3 Aparare Antiaeriana „Potaissa” din Turda a decedat in timp ce participa la activitatile de pregatire a sarbatoririi Centenarului Marii Uniri.

Presedintele Klaus Iohannis transmite condoleante familiei si camarazilor militarului care si-a pierdut viata la Alba Iulia, alaturi de intreaga sa compasiune.

Presedintele Romaniei a solicitat anchetarea cu celeritate a cauzelor producerii incidentului". se arata intr-un comunicat transmis de Administratia Prezidentiala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.