Ministerul Apararii Nationale a transmis un comunicat dupa in urma decesului militarului, care s-a electrocutat in timpul descarcarii unor vehicule militare pentru parada din 1 Decembrie.

"Un militar din cadrul Batalionului 3 Aparare Antiaeriana “POTAISSA” din Turda, care executa o misiune in cadrul detasamentului destinat debarcarii tehnicii militare in gara Alba Iulia ce urmeaza sa participe la Ceremonia militara de 1 Decembrie, si-a pierdut viata astazi, 23 noiembrie, in jurul orei 9.45.

Militarul a fost electrocutat de la reteaua de inalta tensiune a caii ferate in timp ce efectua manevre pe tehnica aflata pe platforma feroviara.

Colegii au apelat serviciul de urgenta 112, iar a fata locului s-a prezentat un echipaj al SMURD, care a constatat decesul.

O comisie a Diviziei 4 Infanterie „Gemina” va cerceta cauzele producerii accidentului, fiind anuntat deja Parchetul Militar de pe langa Tribunalul Militar Cluj.

Conducerea Ministerului Apararii Nationale, cea a Batalionului si colegii militarului isi exprima regretul pentru acest tragic accident si sunt alaturi de familia indoliata", mentioneaza sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.