Presedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, sustine ca a venit momentul pentru accelerarea aderarii Romaniei la spatiul Schengen.

"Cred ca a venit momentul sa acceleram aderarea Romaniei la zona Schengen, deoarece, pentru a garanta mai bine frontierele noastre si securitatea noastra, tari care sunt in asteptare trebuie sa intre cat mai repede in Schengen", a declarat Tajani.

Premierul Viorica Dancila a salutat prezenta presedintelui Parlamentului European si a liderilor grupurilor politice din PE in Capitala.

"Ne bucura prezenta dumneavoastra astazi aici, in An Centenar, an in care Romania sarbatoreste o suta de ani de la Marea Unire. Ne bucura prezenta dumneavoastra aici, in prima vizita premergatoare preluarii presedintiei Consiliului Uniunii Europene de catre Romania, la 1 ianuarie 2019", a precizat sefa Executivului, citata de antena3.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.