O femeie in varsta de 85 de ani, din satul Caraorman, a decedat vineri dupa-amiaza in timpul unui incendiu izbucnit la locuinta sa, a informat Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Tulcea.

Potrivit sursei citate, femeia se afla alaturi de sotul ei atunci cand a izbucnit focul. Cei doi au reusit sa se autoevacueze, insa femeia a decedat dupa ce a intrat in casa pentru a salva ceva si a fost cuprinsa de foc.

"Cauza probabila a producerii incendiului este amplasarea unei surse de incalzire/gatire prea aproape de materiale combustibile", a declarat, sambata, purtatorul de cuvant al ISU Tulcea, Florentin Daciu, potrivit Agerpres.

Pentru stingerea incendiului, ISU Tulcea a intervenit timp de aproape patru ore si jumatate cu sase lucratori si doua ambarcatiuni, acestia reusind sa salveze unul din cele doua corpuri ale casei batranilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.