Doi oameni au fost gasiti carbonizati, vineri seara, intr-un autoturism care s-a rasturnat pe un drum judetean si apoi a luat foc. 

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, Calin Domsa, autoturismul, care circula pe
DJ 792C Santana - Curtici, s-a rasturnat intr-un sant de pe marginea carosabilului si a luat foc.

Accidentul a fost anuntat la 112, la fata locului intervenind o autospeciala cu apa si spuma, un echipaj de descarcerare si doua ambulante SMURD.

"In momentul in care salvatorii au ajuns, autoturismul ardea generalizat. Dupa lichidarea incendiului, intre fiarele carbonizate au fost gasite doua persoane incarcerate, ambele fiind decedate. Conform martorilor, autoturismul marca Opel s-ar fi izbit de un stalp de pe marginea drumului, in urma coliziunii acesta luand foc", a precizat Calin Domsa, potrivit Agerpres.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Claudia Iuga, a informat, la randul sau, ca politistii continua verificarile la fata locului pentru a reusi identificarea celor doua persoane decedate.

"Din datele preliminare, un autoturism s-ar fi deplasat pe DJ 792C din directia Santana spre Curtici si la aproximativ 4 kilometri inainte de intrarea in orasul Curtici ar fi parasit partea carosabila, lovindu-se de un stalp de inalta tensiune si rasturnandu-se in santul de langa carosabil. Urmare a impactului, autoturismul a luat foc, arzand in totalitate", a declarat Claudia Iuga.

Ea a precizat ca circulatia este blocata pe ambele sensuri de mers.

"Politistii din cadrul IPJ Arad efectueaza, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Arad, verificari pentru identificarea celor doua cadavre, precum si pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul', a adaugat Claudia Iuga.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.