De Black Friday 2018, peste 30.000 de produse de la 250 de branduri internationale de top vor fi puse la vanzare cu discounturi de pana la 70%, in perioada 16-18 noiembrie 2018, online pe ANSWEAR.ro.

ANSWEAR.ro a pregatit o selectie impresionanta de produse si reduceri intre 50% si 70%, de Black Friday 2018.

Magazinul online al grupului polonez cu același nume, specializat in comercializarea de articole de moda online vine cu o noutate in acest an si anume reduceri de pana la 20% la colectiile noi toamna-iarna ale brandurilor de top.

Brandurile de renume la care ANSWEAR.ro a pregatit cele mai mari reduceri de acest Black Friday sunt: Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Calvin Klein, Calvin Klein Jeans, Mango, Medicine, Adidas by Stella McCartney, Adidas Originals, Armani Exchange, Asics, Asics Tiger, Emporio Armani, Desigual, Under Armour, U.S. Polo, Nike, New Balance, Lauren Ralph Lauren, FILA si Levi’s.

Oferta ANSWEAR.ro pentru acest Black Friday este una generoasa. Suntem pregatiti cu stocuri suficiente si reduceri extrem de atractive la o selectie foarte mare de produse. Mentinem pe perioada campaniei optiunile noastre de livrare gratuita pentru comenzile peste 100 lei si garantia returului de 30 de zile, oferind clientilor noștri si garantia produselor 100% originale”, declara Raluca Radu, Country Manager ANSWEAR.ro

Pentru o experienta cat mai rapida si usoara, clientii pot accesa aplicatia ANSWEAR.ro pentru a se asigura ca beneficiaza de reducerile pregatite pentru Black Friday. Fiecare achizitie realizata prin intermediul aplicatiei garanteaza 10% reducere, sub forma punctelor de fidelitate care se acumulează în cont.

La fel ca și în anii trecuți categoriile de produse care vor fi disponibile cu discount: geci, paltoane, pantofi sport, genti, accesorii, pantaloni, tricouri, topuri etc.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.