Pe Vivre.ro, incepand cu seara zilei de 15 noiembrie si pana pe 18 noiembrie, vizitatorii site-ului vor putea alege din mii de produse disponibile la cel mai bun pret din 2018. Cei care vor sa afle primii cand se da startul promotiilor de Black Friday se pot inregistra pe site, pentru a fi notificati prin e-mail sau SMS.

"Anul acesta, estimam o crestere a vanzarilor de 80 – 100% fata de anul trecut, tocmai de aceea ne-am si pregatit mult mai bine pentru aceasta editie. Stocurile pregatite pentru editia aceasta sunt de 3 ori mai mari decat cele de anul trecut, ceea ce ne va permite sa livram produsele intr-un timp mult mai scurt, inca din prima zi de la finalizarea campaniei", a declarant Iulian Veghes, VP of Marketing.

Potrivit unui comunicat remis 9am, peste 40.000 de modele vor fi disponibile pe site si in aplicatie in perioada campaniei, iar reducerile ajung pana la 90%. Utilizatorii se vor bucura de reduceri surprinzatoare la toate categoriile de produse, cu oferte la canapele, care incep de la 759 de lei, covoare de la 79 de lei, masute de cafea de la 169 de lei si genti incepand cu 119 lei.

"Pregatim reduceri spectaculoase la toate categoriile de produse, inclusiv la mobilier, categorie aflata in crestere in ultimii ani. Ne asteptam ca 50% dintre comenzi sa fie din categoriile Mobilier, Canapele si Covoare, iar 50%, din categoriile Decoratiuni si Lifestyle"
, a completat Iulian Veghes.

Cei care vor sa se bucure primii de reducerile de pe site, inainte de epuizarea primelor stocuri, se pot abona la newsletterul dedicat accesand vivre.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.