O femeie in varsta de 51 de ani a fost gasita carbonixata, luni, in urma exploziei urmata de incendiu de la Uzina Mecanica din Cugir, judetul Alba, unitate de stat care produce armament.

UPDATE: Femeia care si-a pierdut viata in deflagratia produsa luni la o fabrica de armament din orasul Cugir iesise initial din tunelul de testare a munitiei, unde a avut loc explozia, dar s-ar fi intors dupa telefon, moment in care a fost surprinsa de un incendiu, scrie Digi24.


Potrivit reprezentantilor ISU Alba, explozia a avut loc intr-un tunel de incercare din perimetrul fabricii de armanent si a fost urmata de un incendiu cu degajare mare de fum.

ISU Alba a solicitat sprijin colegilor din Hunedoara si Sibiu pentru a interveni la fata locului.

Deocamdata, cauzele producerii exploziei nu sunt cunoscute, scrie News.ro.

La UM Cugir se fabrica armament de diverse calibre (12,7 mm, 14,5 mm, 5,56 mm), pistol automat si semiautomat de calibru 9 mm, accesorii, fiind unic producator de armament de calibru NATO 12,7X99 mm tub de otel.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.